Porce kapra opláchneme, osušíme a obalíme v mouce. Ještě chvíli opékáme, dokud křen nezrůžoví.
Kapra očistíme, vykostíme a nakrájíme na kostky nebo Podlijeme vínem a posypeme kari kořením.
Kapra naporcujeme, opereme, osolíme, pokapeme citrónovou Hotové porce posypeme strouhaným křenem a pokapeme
Kapra naporcujeme, opereme, osolíme, pokapeme citrónovou Hotové porce posypeme strouhaným křenem a pokapeme
oleje, strouhanku, syrové vejce, muškátový květ, mletý Touto náplní kapra vyplníme.
Křidélka očistíme, osolíme, opepříme a v pekáčku promícháme se všemi ingrediencemi a zakápneme trochou
kousek skořice vcelku, hřebíček, koření kari a trochu celého černého pepře, podlijeme a asi třicet minut
Do výpeku přidáme nasekané kapary, necháme chvilku a pak přidáme nasekaný kopr a zalijeme smetanou s mlékem
Čerstvého kapra očistíme a nakrájíme na podkovy. přidáme česnek, feferonky, rajčata, papriku, sůl, koření
Porce kapra očistíme, osušíme, osolíme, opepříme a Při podávání obložíme salátkem například coleslaw a
Jogurt, majonézu, smetanu smícháme. Osolíme a opepříme. Podáváme k masu.
Grilujeme asi 6 - 7 minut z jedné strany, pak kapsy Pak kapsy podle chuti osolíme a podáváme.
Filet z kapra osolíme, obalíme ho v rozšlehaném vejci Kapra podáváme s bramborami a dýňovým krémem, případně
Přidáme jemně nastrouhaný křen, promícháme a ještě Nakonec vmícháme jemně nasekaný kopr a podle chuti
Vše uvaříme doměkka a rozmixujeme na hladký krém. Přilijeme mléko a necháme přejít varem.
Pár kuliček hrášku odložíme, zbytek uvaříme v zeleninovém sůl i zbylý hrášek a vše pak vsypeme do hotového krému
Kuře můžeme nechat vcelku nebo ho naporcujeme a osolíme Další den dáme kuře péct do předehřáté trouby.
Kuře omyjeme, naporcujeme a osolíme. Druhý den pečeme do měkka v troubě.
V míse rozmixujeme česnek, jednu cibuli, kapii, chilli papričky, zázvor, kurkumu a pepř na hladkou pastu.
připravíme nálev, do kterého naložíme jednotlivé porce kuřete naskládáme do tukem vymazaného pekáčku a upečeme v troubě při
Kuře rozdělíme na půlky a odstraníme páteř. odklopíme. maso vyjmeme do šťávy přidáme 2 lžíce másla, kapary