Rychlovarnou konvici vyčistíme velmi jednoduše.
Stačí do ní nalít ocet a nechat ho několik minut (cca 10 - 20) působit.
Spirála by měla být celá ponořená.
Pak stačí konvici důkladně opláchnout horkou vodou a jednou v ní převařit čistou vodu.
Umyté vepřové maso, játra, klobásku, uzenou slaninu a cibuli pokrájenou na stejné plátky, které střídavě
Maso nakrájíme na malé řízky, naklepeme je, osolíme a opepříme, mimo to nakrájíme stejné množství cibule
Maso, slaninu a klobásky rozkrájíme na kostičky, cibuli rozdělíme na dílky. Vše střídavě napichujeme
Všechny druhy masa nakrájíme na stejné kousky, naklepeme tupou stranou nože, osolíme a opepříme. Na poloviční
Maso a klobásu nakrájíme na kousky. Jehněčí a kuřecí maso osolíme, opepříme a potřeme utřeným česnekem
Z veky nakrájíme plátky, ze kterých opečeme topinky Na připravené topinky namažeme žampiónovou směs a klademe
Plátky chleba opečeme v topinkovači, sýr smícháme a vanilkovým cukrem, banán oloupeme, nakrájíme na kolečka
Maso si umeleme společně se zeleninou a promícháme. Dáme do pekáče a v troubě pečeme asi dvě hodiny,
Maso nakrájíme na kousky a osmahneme na oleji. Poté přidáme nadrobno nakrájenou cibulku a necháme ji