Prémiový obsah
★★★
4.5K čtenářů
40 m
Kuchař Berda
Vejce uchováváme vždy špičkou dolů, aby žloutek ležel na bílku a ne ve vzduchové bublině.
Žampiony očistíme a nakrájíme na poloviny. Grilované topinky plníme žampiony a podáváme.
Rajčatovou směs dáme na topinky a posypeme čerstvou
Cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky. V hrnci rozpálíme sádlo a orestujeme na něm cibuli, osolíme
Maso nakrájíme na kousky a osmahneme na oleji. Poté přidáme nadrobno nakrájenou cibulku a necháme ji
Hermelín nakrájíme na plátky a rozdělíme na čtyři opečené plátky toastového chleba. Na něj přidáme kolečka
Plátky toastového chleba osmažíme v topinkovači dozlatova, lehce potřeme máslem, poklademe je plátky
Žampióny nakrájíme na plátky, orestujeme je na rozpáleném Vzniklou směs rozdělíme na opečené a česnekem potřené topinky
Krajíce chleba opečeme na oleji nebo na sucho v topinkovači. Lehce vychladlé natřeme máslem, obložíme