Bylinky, které přidáváme do jídla, nadrobno krájíme nebo nasekáme teprve krátce před dokončením, aby neztratily své aroma.
Do omáčky je přidáváme, až ji rozmícháme, zahustíme a povaříme.
Cibuli nakrájíme na kostičky, orestujeme na troše sádla, přidáme očištěné a na plátky nakrájené žampióny
Na drobno nakrájenou cibuli necháme zesklovatět na lžíci másla přidáme papriku a chvíli osmahneme. Poté
Cibuli oloupeme a nadrobno nakrájíme. Žampiony očistíme a nakrájíme na plátky. Společně podusíme na sádle
Plátky chleba nakrájíme na kostky. Rozložíme je na plech a vložíme do trouby vyhřáté na 200 °C. Upečeme
V kastrolu rozpustíme máslo, zaprášíme moukou a 2-3 restujeme. Vzniklou jíšku zalijeme vývarem a vše
V hrnci rozehřejeme 3 lžíce másla a doměkka na něm podusíme cibuli a česnek. Přisypeme rýži a důkladně
Žampióny překrájíme na poloviny, měkký salám i sýr nakrájíme na kousky, které budou stejně velké, jako
Žampióny očistíme, umyjeme, nadrobno nakrájíme a 10 minut dusíme na rozehřátém másle. Potom je vyjmeme
Zapékací misku vymažeme máslem a na dno naskládáme plátky bagety, které jsme nasucho opekli na pánvi.