Pokud připravujeme větší množství chlebíčků, ať už den dopředu na oslavu, případně nám po nějaké takové chlebíčky zůstanou, uchovejme je v lednici přikryté mírně navlhčenou utěrkou (důkladně vyždímanou).
Chlebíčky tak neokorají a budou téměř jako čerstvé.
Ze staršího chleba osmažíme na oleji topinky z obou stran, na topinky rozdělíme směs a posypeme nastrouhaným
tuk do papírové kuchyňské utěrky, případně můžeme topinky Na hotové topinky navrstvíme ještě horkou masovou směs
Všechnu zeleninu omyjeme, oloupeme a nakrájíme na kousky. Maso nakrájíme také na kousky. dáme do mísy
Opečeme topinky, potřeme je stroužkem česneku, poklademe masovou směsí a podáváme se zeleninou.
Pak ze směsi opečeme tenké placky (jako karbanátky) , dáme je na opečené topinky a podáváme se zeleninou
Potom touto směsí potřeme z jedné strany krajíce chleba Hotové topinky posypeme nasekanou petrželovou natí
zkusila vyborne