Prémiový obsah
★★★
10.3K čtenářů
35 m
Kuchař Berda
Pokud máme již déle uvařenou rýži, například z minulého dne, a chceme ji ohřát k obědu, můžeme ji vložit do čistého neporušeného mikroténového sáčku a na několik minut ponořit do horké nebo vařící vody.
Do velkého hrnce dáme uzená žebra, zalijeme vodou, přidáme sůl, koření a vaříme asi tři hodiny. Poté
Z uvedených surovin vypracujeme těsto, které poté osmahneme na pánvi (jako palačinky). Hotové lokše podáváme
Na rozškvařené slanině si orestujeme cibulku, přidáme maso, klobásky a vše osmahneme krátce. Přilijeme
Cibuli a játra narkájíme na malé kousky a orestujeme na rozpáleném tuku. Necháme vychladnout, rohlíky
Na části sádla osmažíme nakrájenou kořenovou zeleninu a cibuli, přidáme kostičky masa a osmahneme. Osolíme
Všechny suroviny ž na sůl a kmín zpracujeme na těsto, které necháme odležet přes noc v lednici. Druhý
Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme a necháme vychladnout. Poté nakrájíme na kostičky. přidáme okurky
Zelí si zalijeme vodou, přidáme hříbky, švestky, klobásu a asi dvě hodiny povaříme. Poté si z vejce a
Brambory nastrouháme na křenovém struhadle/jinak je to ta část struhadla která jako ježek/můžeme přidat
Brambory oloupeme, omyjeme a uvaříme v osolené vodě doměkka. Potom je slijeme, necháme vychladnout, rozmačkáme
Brambory oloupeme, uvaříme v osolené vodě doměkka, poté je slijeme, rozšťoucháme, necháme vychladnout
Cibuli oloupeme, jemně nakrájíme a dáme ji restovat na rozpálený olej v hrnci. Po chvíli přidáme očištěné