Rychlovky k pivu nebo jen tak na chuť

Plzeňská topinka s volským okem

Čas přípravy: 35 minut
topinky
Přidejte první komentář
  Přidejte fotku 
Ingredience
  • 4 krajíc chleba
  • 2 ks paprika (červená)
  • 3 ks rajče
  • 1 ks cibule
  • 2 stroužek česnek
  • 200 g maso (kuřecí)
  • 200 g maso (vepřové)
  • sůl
  • pepř
  • olej (olivový)
  • 4 vejce

Postup přípravy receptu:

  1. Na oleji zpěníme cibuli a přidáme nakrájenou omytou a očištěnou zeleninu.
  2. Trošku podusíme a dáme do misky. Pánev omyjeme a na oleji osmahneme na kostky nakrájené maso.
  3. Jakmile je maso hotové přidáme podušenou zeleninu. Ochutíme solí, pepřem a česnekem.
  4. Topinky klasicky osmažíme na oleji, z vajec připravíme volská oka.
  5. Nakonec už jen potřeme topinky zeleninovo-masovou směsí a nahoru přidáme volské oko.