Bílý chřest oloupejte škrabkou na brambory nebo speciální škrabkou na chřest. Loupejte od hlavičky směrem dolů. Mladý zelený chřest loupat nemusíte.
Směs nakonec dochutíme solí a chilli omáčkou. Plátky chleba smažíme klasicky na oleji a topinky pak
Poté přidáme do směsi a dusíme do měkka. Mezitím si připravíme klasické topinky.
Potom touto směsí potřeme z jedné strany krajíce chleba Hotové topinky posypeme nasekanou petrželovou natí
Topinky klasicky osmažíme na oleji a jakmile jsou křupavé přidáme na ně směs a posypeme strouhaným sýrem.
Opečeme topinky, potřeme je stroužkem česneku, poklademe masovou směsí a podáváme se zeleninou.
Krajíce chleba nebo plátky toastového chleba pokapeme sójovou omáčkou, lehce potřeme hořčicí a posypeme
Příprava směsi: Svíčkovou i kýtu omyjeme, osušíme, Do směsi masa s klobásou vmícháme kroužky cibule, kapii
Tuto směs určitě vyzkouším, líbí se mi suroviny, určitě to bude dobré