Prémiový obsah
★★★
17.9K čtenářů
40 m
Kuchař Berda
Rychlovarnou konvici vyčistíme velmi jednoduše.
Stačí do ní nalít ocet a nechat ho několik minut (cca 10 - 20) působit.
Spirála by měla být celá ponořená.
Pak stačí konvici důkladně opláchnout horkou vodou a jednou v ní převařit čistou vodu.
Masovou směs namažeme na opečené topinky, doprostřed topinku posypeme strouhaným sýrem.
Krajíce chleba nebo plátky toastového chleba pokapeme sójovou omáčkou, lehce potřeme hořčicí a posypeme
Mleté maso promícháme v míse s namočeným a vymačkaným rohlíkem, třemi lžícemi strouhanky a s vejci. Pokud
V míse smícháme mleté maso, najmeno anstrouhaný sýr, přidáme vejce, pivo, směs zahustíme strouhankou
Ze staršího chleba osmažíme na oleji topinky z obou stran, na topinky rozdělíme směs a posypeme nastrouhaným
tuk do papírové kuchyňské utěrky, případně můžeme topinky Na hotové topinky navrstvíme ještě horkou masovou směs