Prémiový obsah
★★★
7.4K čtenářů
25 m
Kuchař Berda
Přes noc je ponořte do studené vody a trochu osolte.
Ráno budou čerstvá a pevná na dotek.
Žebírka si osolíme, v misce smícháme ingredience na marinádu. Žebra potřeme a necháme přes noc marinovat
Masovou směs namažeme na opečené topinky, doprostřed topinku posypeme strouhaným sýrem.
V misce smícháme citronovou šťávu, olej, petrželku a sůl. Houby si nakrájíme na tenké plátky a nasypeme
Do hrnce s vodou přidáme cukr, přidáme bílý vinný ocet, přidáme špetku skořice, trochu osolíme a přivedeme
Králíka očistíme, naporcujeme, dáme do pekáče a zalijeme marinádou smíchanou z uvedených surovin tak,
Kapra očistíme, vykucháme, hlavu a ocas odkrojíme, po délce ho rozkrojíme na dvě půlky a vykrojíme páteř