Prémiový obsah
★★★
7.4K čtenářů
25 m
Kuchař Berda
Aby nakrájené ovoce nezhnědlo a nechceme, aby mělo citronovou chuť, použijeme jakoukoliv citronovu limonádu, dokonce ovoce nasákne příjemnou chuť.
Žebírka si osolíme, v misce smícháme ingredience na marinádu. Žebra potřeme a necháme přes noc marinovat
Masovou směs namažeme na opečené topinky, doprostřed topinku posypeme strouhaným sýrem.
Do misky si dáme šalotku, česnek a nasekáme nadrobno, přidáme olej a orestujeme asi minutu. Poté přidáme
Sýr i olivy necháme okapat, sýr nakrájíme na kostičky a bylinky a česnek nasekáme. Olej smícháme s pepřem
Oloupané špekáčky nakrájíme na kostky, smícháme s jemně nakrájenými okurkami, cibuli a spojíme s majonézou
Králíka očistíme, naporcujeme, dáme do pekáče a zalijeme marinádou smíchanou z uvedených surovin tak,