Prémiový obsah
★★★
8.8K čtenářů
50 m
Kuchař Berda
Rybí zápach dostanete z rukou, namočíte-li je na chvíli v mléku.
Plátky tmavého toastového chleba opečeme v topinkovači, potřeme stroužkem česneku, poklademe plátky šunky
Opečeme topinky, potřeme je stroužkem česneku, poklademe masovou směsí a podáváme se zeleninou.
Ze staršího chleba osmažíme na oleji topinky z obou stran, na topinky rozdělíme směs a posypeme nastrouhaným
Masovou směs namažeme na opečené topinky, doprostřed topinku posypeme strouhaným sýrem.
tuk do papírové kuchyňské utěrky, případně můžeme topinky Na hotové topinky navrstvíme ještě horkou masovou směs
Masové koule přidejte do omáčky a podávejte s bramborami
Na topinky navrstvíme salát z červeného zelí spolu s masovými kuličkami a podáváme, posypeme sýrem a podáváme
Ananas oloupeme a nakrájíme na kolečka. Vykrojíme z nich tuhý střed. V misce smícháme cukr, limetkovou