Přes noc je ponořte do studené vody a trochu osolte.
Ráno budou čerstvá a pevná na dotek.
Játra nameleme, smícháme s prolisovaným česnekem a vejcem. Dochutíme majoránkou a přidáme strouhanku
Játra odblaníme, nakrájíme na plátky a ty ještě překrájíme na čtverečky. Slaninu nakrájíme na stejně
Nakrájenou cibuli zapěníme na pokrájené, rozpálené uzené slanině. Přidáme nakrájené játra a zprudka opečeme
Na pánvi rozpustíme nadrobno nakrájenou slaninu, nasypeme kmín, přidáme cibulku nasekanou najemno a osmažíme
Játra omyjeme, očistíme, odblaníme a nakrájíme na plátky. Cibuli oloupeme a pokrájíme na proužky. Plátky
Drobně nakrájenou cibuli osmažíme na sádle dozlatova, zasypeme moukou, vyrobíme jíšku, kterou zalijeme
Játra si přes noc namočíme do vína, pokrájíme na kousky, rozmixujeme, přidáme pomletou slaninu, koření
Uděláme si topinky na oleji, potřeme česnekem a přidáme Hotové topinky můžeme posypat i cibulí.
Do kastrůlku dáme trochu oleje, necháme rozehřát, přidáme paštiku, zamícháme syrová vejce a mícháme vše
Větší játrovou paštiku utřeme s kečupem. Játrovou pomazánku mažeme na připravené topinky a ihned
Hermelín nakrájíme na plátky a rozdělíme na čtyři opečené plátky toastového chleba. Na něj přidáme kolečka
játra nechám zmrznout,lépe se krájí.osmahnu je na cibulce a když jsou poloměká,přidám zeleninové lečo a nechám šťávu vydusit.