Játrové topinky Uvařeno 8 962x


Postup přípravy receptu

Recept

  1. Játra nakrájíme na malé kousky (skutečně krájíme, neškrábeme), anglickou slaninu nakrájíme na malé nudličky a společně osmahneme na rozehřátém tuku.
  2. Opepříme, osolíme a rozdělíme na opečené topinky. Pokapeme podle chuti kečupem a podáváme.
Štítek
Ingredience
  • toastový chléb
  • 200 g drůbežích jater
  • 100 g anglická slanina
  • kečup
  • pepř
  • sůl
  • tuk
Čas přípravy
35 minut

Nemůžete najít ten pravý recept? Zkuste jej vyhledat



Přečíst 1 komentář

  1. M
    Menšík Petr

    játra nechám zmrznout,lépe se krájí.osmahnu je na cibulce a když jsou poloměká,přidám zeleninové lečo a nechám šťávu vydusit.

Nejlepší dnešní recepty

Podobné recepty