Rychlovky k pivu nebo jen tak na chuť

Játrové topinky

Čas přípravy: 35 minut
topinky
Přečíst 1 komentář
  Přidejte fotku 
Ingredience
  • toastový chléb
  • 200 g drůbežích jater
  • 100 g anglická slanina
  • kečup
  • pepř
  • sůl
  • tuk

Postup přípravy receptu:

  1. Játra nakrájíme na malé kousky (skutečně krájíme, neškrábeme), anglickou slaninu nakrájíme na malé nudličky a společně osmahneme na rozehřátém tuku.
  2. Opepříme, osolíme a rozdělíme na opečené topinky. Pokapeme podle chuti kečupem a podáváme.
  1. #Menšík Petr vzkazuje:
     
    játra nechám zmrznout,lépe se krájí.osmahnu je na cibulce a když jsou poloměká,přidám zeleninové lečo a nechám šťávu vydusit.