Ďábelské topinky pana domácího Uvařeno 15 506x


Postup přípravy receptu

Recept

  1. Cibuli oloupeme, jemně nakrájíme a na rozehřátém sádle orestujeme.
  2. Pak přidáme mleté maso, osolíme, osmahneme, pak mírně podlijeme a dusíme asi 10 - 15 minut.
  3. Potom vmícháme protlak, lečo, strouhanku, nasekané chilli papričky a za občasného míchání pomalu necháme vydusit vodu, až nám vznikne hustší směs.
  4. Na troše rozpáleného sádla osmažíme topinky z plátků chleba, přebytečnou mastnotu z nich odsajeme papírovou kuchyňskou utěrkou.
  5. Na topinky navrstvíme rovnoměrně masovou směs, posypeme nastrouhaným sýrem a na tenká kolečka nakrájeným pórkem.
Štítek
Ingredience
  • 300 g mleté maso
  • 1 lžíce rajčatový protlak
  • 1 lžíce strouhanka
  • 1 cibule
  • 300 g lečo (sterilované)
  • plátek chleba
  • sádlo na smažení
  • sýr (strouhaný)
  • 2 chilli (papričky)
  • kousek pórek
  • sůl
Čas přípravy
40 minut

Nemůžete najít ten pravý recept? Zkuste jej vyhledat



Nejlepší dnešní recepty