Prémiový obsah
★★★
2.9K čtenářů
25 m
janapozarova
Nikdy je nemyjeme vodou, odstraňují se mnohem hůře.
Nejlepší je to alkoholem nebo zředěným čpavkem.
Potřeme jím látku, necháme působit.
Pak je teprve vypereme.
Na oleji osmahneme cibulku, přidáme okurky, kapii, česnek, feferonku. Dochutíme hořčicí, soli, pepřem
Bůček rozřízneme na širší plát, osolíme, opepříme a potřeme míchanými vejci. Posypeme nasekanou pažitkou
Bůček rozkrojíme na plát, který naklepeme. Osolíme, okořeníme, potřeme hořčicí. Poklademe plátky uzeného
Hovězí si nakrájíme na tenké plátky, vepřový bok si dáme na prkénko a kůži nakrájíme na kostičky, osolíme
Poté vmícháme do směsi s rohlíky. naklepeme a podélně rozprostřeme cibuli a poté nádivkovou směs
Poté vmícháme do směsi s rohlíky. naklepeme a podélně rozprostřeme cibuli a poté nádivkovou směs
Rohlíky pokrájíme, smícháme mléko s vejci a rohlíky zalijeme, maso nakrájíme na kostičky a osmahneme
Bylinky si nasekáme, přidáme do směsi a dáme do vymazané
Směs rukama důkladně propracujeme za postupného přidávání