Poté marinádu necháme důkladně zchladnout a naložíme do ní přes noc kuřecí kousky.
Na oleji osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli a česnek utřený se solí. Přidáme ostatní přísady a vše
Rozporcované kuře se vloží do omáčky a nechá se marinovat
Používáme například na kuřecí maso nebo vepřové steaky , případně můžeme marinádou například jen potírat plátky
Cibuli oloupeme, najemno nasekáme a v misce smícháme s pivem, sójovou omáčkou, olejem a hořčicí. Ochutíme
marinádou. Podáváme s pikantní majonézou a pečivem.
Připravíme si očištěný plátek kuřecího masa, ten musíme naložit do marinády, ve které bude aspoň 10 hodin
Vykuchané očištěné kuře rozdělíme na porce, osolíme Při podání ozdobíme rajčaty.
V rendlíku si smícháme všechny suroviny na marinádu P ak kuře začneme potírat marinádou a dopékáme ještě
svaříme asi 5 - 10 minut v hrnci a potom směsí natřeme kuře Během pečení potíráme při každém obracení.
Nakonec vmícháme med a chilli. vytvoříme tekutou marinádu , do které naložíme kuře před grilováním.
Pak zapékací misku s kuřetem i marinádou vložíme do Během pečení kuře průběžně potíráme marinádou.
Všechny ingredience smícháme v misce a do něj naložíme drůbeží maso nakrájené na kousky. Necháme přes
Kuře můžeme nechat vcelku nebo ho naporcujeme a osolíme Další den dáme kuře péct do předehřáté trouby.
připravíme nálev, do kterého naložíme jednotlivé porce kuřete naskládáme do tukem vymazaného pekáčku a upečeme v troubě při
Pak nařízneme na prsíčkách mřížky, naložíme je do marinády stran asi 15 - 20 minut, během grilování potíráme marinádou